8P

Julen är snart här och jag känner den söta lilla pressen.. Vet inte vart firandet blir än men vi ska antagligen fira med Lindas familj i år och det här kommer att bli första året Erika är med och firar, sen så får man inte glömma att det är Lions allra första Julafton :) Provade min Julklänning här om dagen och den är förstor i midjan så det ser ut som att jag har en kasse på mig :/ Jag måste hitta en fin klänning jag kan ha på mig ^^ Men jag vill inte köpta den riktigt än ifall att jag hinner gå upp i vikt men jag tror väl inte att jag hinner gå upp fem kilo på två månader? Vi får väl se..


Jag vill gå på julmarknad, Julshow och skyltfönstring.. Julen är så mysig. Baka och ståj,julklappsshoppa, laga en massa mat och alla dessa advent :) Man känner sig så trygg på självaste julafton!


blä

Det blev utgång i Lördags, Det var trevligt men jag blev såklart sjuk igen efter det. Andra gången på två veckor. Låter kanske inte kroppen vila?

Lion var här igår - Världens sötaste unge ju :)
Imorgon så ska jag till Öra, näsa hals för att se om jag behöver ta bort mina stooora halsmandlar och efter det så ska jag, mamma, Daniel, Lion och Linda till morfar.. Dom ska snart till Ungern och ville ses innan dom drar. (Y)
Skulle egentligen behöva ringa lite samtal men jag har skjutit upp på dom, behöver ringa till min läkare, den andra läkaren, sjukgymnast, /blabla /  och för att gå på hälsokontoll typ. Så fem olika ställen bara för fem olika saker. Känns så onödigt men måste kolla struman och B12 iallafall, det känns viktigast just nu tror jag. Hade ju B12 brist förut så det kan ju lika gärna ha kommit tillbaka. Det kan finnas helt fysika saker som gör att jag är psykisthandikappad haha :P

Lion 6månader

Lion blir 6 månader idag. Tiden har gått så jävla fort.. Snart november och efter det är det advent. Tiden rinner i väg. Försent för att uppskatta saker.
Veckan har vart okej, blev lite för mycket alkohol i onsdags men det var skoj. Det hade sina bra stunder och sina sämre.
Vet inte vad som pågår med mig dock. Vill inte börja med medc igen men jag vet inte om det är det enda som kommer att få mig att fungra som en "normal" människa. Det har vart så här i skadligt många år nu och det blir ju inte bättre så medc kanske vore det bästa.. Men då måste jag ta mig till lasarettet och det orkar jag verkligen inte, varken fysikt eller psykist. Så mycket bullshit.. Det enda jag inte orkar med just nu är panikattackera, känns som att min sista stund är kommen varje kväll.. haha! Det är som det är och jag kan inte göra något åt saken.

Dra på fest ikväll eller stanna hemma med en film? Bra fråga ida, du kanske hinner fundera några sek :/
Kul att folk bestämmer sånt här så jävla sent. Nu känner jag mig halft kluven!
RSS 2.0