Elak jag känner mig ^^

Jag drog upp till affären i "morse" (det blev mycket senare än vad det skulle ha blivit för jag duschade och så innan)
Så det var inte direkt morgon längre :P Men jag skulle köpa Activia men skit Ica hade inte just den sorten jag ville ha så jag köpte hälsofil istället som också innehåller bra bakterier som ska vara bra för magen. Jag kan ju testa iallafall :)

Sen köpte jag saker till middagen också.. Bla VITLÖK som knappt får komma in i den här lägenheten för min mor, hon mår verkligen jätte illa av själva tanken på att det ens är nära henne.. Men jag respekterar alltid det och därför avstår jag oftast att köpa produkter som innehåller vitlök även fast jag älskar smaken, så idag har jag iallafall lagt champinjoner i en marinad gjord på curry,kanel,örtsalt och en VIIITLÖKsklyfta :)
Fan vad gott det ska bli hiih!
Nåväl det är fredag idag iallafall, vilket känns som en lördag.. Konsigt nog så tar jag alltid "helg" på torsdagar och avslutar den på lördagar :S Rent psyktiskt alltså. Jag är ju arbetslös och varje dag är en ledig dag :P
Det är dock inte så roligt som man kan tro och jag skulle gärna vilja kunna arbeta, det vore guldvärt ^^
Får försöka fokusera på att bli "frisk" men det känns nästan som att man har lagt det på hyllan lite och tar istället dagen som den kommer..
Men och andra sidan så tycker jag att jag klarar av det mycket bättre nu, tex att träffa min familj och det känns inte lika ångestfyllt att fira högrtider (Där det alltid är överdrivet mycket folk med) och andra saker heller.

Nästa helg är det väl "fullt upp" typ, Påskafton på Lördagen och Lion fyller 1år på Söndagen.. Förresten så skulle Fredrik ha blivit 23år på Långfredagen - 1989.04.06
Så det blir att åka ut till kyrkogården här i veckan som kommer, ska göra ordning ute hos Joakim också.

Nu blev det ännu ett inlägg som inte har en rödtråd, inget sammanhang, bara ord.. Men sån är jag :)

Sad face

Seriöst, vad är det för fel på min mage?
Idag åt jag två varma morotsbröd (varma mackor) Sen  åt jag lite choklad, nu sitter jag här FRUKTANSVÄRT uppsvullen, hård och illamående. :S Det stämmer inte.. Kom igen, det var inte ens "tung" mat och uppsvullnandet, hårdheten och illamåendet kommer alltid mellan 2 till 5 timmar efter jag har ätit? Wtf!
Och igår åt jag lite pannkakor till middag, sisådär runt 14.00 - 15.00, när klockan var åtta så var det samma sak med magen och jag kräktes rakt ut i diskon :S
Det är irreterande, förut blev det bara så här när jag "överåt" men jag har inte överätit, eller för snabbt eller "för" mycket.
Fattar inte varför den inte klarar av det :( det är tröttsamt och jobbigt..
Ibland så vill jag bara kunna njuta av mat och när det känns rätt okej rent psykist så stöter kroppen typ bort det?

Morgon

Rutiner. Hahah fan! Jag kollar på "Sjunde himlen" varje "morgon" (det börjar ju senare nu) men iallafall
så var det de SISTA avsnittet igår och jag missade det pga av att jag satt i förhör, men iallafall.. Skit trist!!
Kul att det har börjat om och alla är små igen men seriöst SISTA avsnittet :( buhu

mysigt trött

Kunde inte sova i natt men va ändå riktigt pigg imorse :)
Polisen var här vid elva ungefär och ställde en massa frågor och efter det berättade dom varför han sitter häktad och varför dom ville prata med mig.. Jag vet inte vad jag ska tro, om jag tror att han är skyldig eller om någon har satt dit honom. Men ja jag måste endå säga att allt pekar på att han antagligen har gjort det.
Fruktansvärt. Oavsätt vem det är som har gjort det så är det hemskt!

Sen blev det sååå tråkigt väder så jag gick upp till ica och hyrde en film, tände lite ljus och bäddade ner mig i soffan.. Så mysigt. Filmen är slut och nu ligger jag här med datorn, fortfarande lika mysigt. Jag är härligt trött.
Nu ska jag kolla på Glamore..kanske hinner ta ett bloss innan och sen ska hag bädda ner mig i soffan igen :)
Har jag sagt att jag njuter av tröttheten och hur mysigt jag har det? hehe :D


to dark

Mitt hår blev en besvikelse då det blev alldeles för mörk men jag få färga om det om några veckor igen :)
Det ser iallafall bättre och fräshare ut så det är ju bra ^^

27

pengar idag :) ska snart färga håret ^^ Är på rätt bra humör och känner mig så lugn idag, så skönt :)
Får se, jag lär ju bli nervös ikväll tror jag då polisen kommer imorgon. Hon skulle ringa innan dom åker och sen tar det lite över två timmar för dom att komma till västerås också. Vi får se hur det går ^^
Hoppas att jag iallafall blir nöjd med hårfärgen haha!

Polisen

Fick ett samtal tidigare idag från polisen, inte Västerås polisen utan ifrån en annan stad,
Dom kommer på HEMbesök på onsdag"morgon" för att jag ska förhöras.
Jag fick inte direkt veta vad det handlar om utan bara vem det handlar om och dom kunde inte " säga vad det gällde på telefonen" men att jag skulle få veta dom nödvändigaste detaljerna på förhöret..
Så jahapp då ska man förhöras om en person man inte har träffat på fyra år?!
Och endast för att jag var den sista han har haft ett förhållande med eller ja som dom sa - ett seriöst förhållande med. Bara för att det varade i några år så kan jag knappast kalla det seriöst

Ska man bjuda på snutfika kanske? ;)

DUMT

gone

Idag har jag en jävla dålig dag. Känns som att jag har mens utan mens :S Jag har gråtit 1000gånger typ.
Livsglädjen är totalt borta och jag känner bara att jag verkligen inte har något att se fram emot över huvudtaget.
Jag har inga mål och det finns inga milstolpar i sikte. Inte ens påsken känns rolig, jag vill bara hoppa över den helt och hållet. Jag har fan inte ekonomi för att fira påsk och jag skulle mycket hellre bara skita i den helgen!
Lion fyller år den helgen och det kostar också en jävla slant, en slant som jag inte har :S Jag har fan aldrig råd att köpa något.. Varken till mig själv eller någon annan, räkningar, räkningar, räkningar!
Jag är trött och jag gnäller, hela tiden.. Ciggen är för svaga och dom hjälper fan inte alls. Jag borde sluta röka, där försvinner ca 700:- på fyra veckor..
Jag är både fysiskt och psykist trött. - Om jag träffade på mig själv ute så skulle jag slå sönder mig..
Fan att jag inte kan sova bort dagarna, bara några.. Bara ibland.. Men nej att sova på dagen är ju totalt omöjligt.
Och mina ångest/sömntabletter blir bara sämre och sämre, eller ja man får en tolerans och jag skulle egentligen behöva ta en större dos, jag ska ta 1-3 tabletter om dagen men jag tar ½ till 1 tablett för att jag känner att jag inte vill behöva ta mer än så.

Det jag egentligen vill är att känna att livet har en mening, nån liten iallafall men det gör jag inte. Kanske märks?
Jag orkar fan inte mer.

Är jag vuxen nu?

I Fredags fick jag en kallelse för att göra ett Cellprov. Det är en kallelse man får när man ska/har fyllt 23år och är kvinna.
Så jag börjar bli gammal? :P
man ska iallafall ringa sin barnmorska för att boka tid, så får man gå på en gynundersöknig så jag antar att jag får ta och ringa dit någon dag.
Jag undrar om jag börjar bli sjuk kanske? Kroppen har vart konstig i två dagar nu.
Började med att jag vaknade halv elva igår, fast jag typ somnade runt elva på söndagkväll :S Annars brukar jag somna mellan 23.00 - 02.00 och ändå alltid vakna innan nio?!jag var iallafall as trött hela dagen igår iallafall och gick och la mig tidigt.
I natt sov jag jätte oroligt, jag vaknade flera gånger och jag hade mardrömmar och sen gick jag upp innan nio.
I vanliga fall så är jag väldigt, väldigt sällan hungrig, jag är faktiskt oftast mätt meeen inte idag nej, nej idag har jag Har vart VRÅLhungrig hela dagen, hela tiden och det går inte över när jag äter :( Aja jag har ätit jätte mycket idag iallafall, magen är väldigt full men jag känner mig fortfarande hungrig men nu vet jag att det inte kommer att gå över oavsett hur mycket jag äter idag så jag är klar..
Det är väl antagligen bara magen som är i obalans för jag har även mått illa i två dagar. Kändes som att jag skulle spy rakt ut när jag var på ica (Y) Sweet. Jag är skadligt trött just nu så ja, jag vet inte! Lite smått tung i huvudet också. Have i nice day.

imorgon

är en ny dag med nya möjligheter. Jag tänker se det som ett blankt papper, en ny start.
Min chans att börja om!
Jag tänker se det så. Jag behöver det, att inte gräva ner mig när det känns jobbigt och att inte ge upp bara för att man stöter på motgångar. Nu har jag gjort det ganska länge, jag tappar hoppet och jag ger efter.
Nu ska det vara slut på det och därför ser jag morgon dagen som ny chans!
Den här dagen ska inte förstöra mig! Den här dagen ska inte ens röra mig i ryggen. Den här dagen är idag och den är nästan över, Jag kan inte påverka det som redan har hänt. Gjort är gjort. Imorgon är en ny dag med nya tag!
Jag ska vara stark och jag SKA klara av det! Inga mera "Jag ska Försöka" nej, det här ska inte vara ett försök utan det ska helt enkelt bara vara det enda alternativet.
Nu ska jag kolla på "Efter bröllopet" - Den är verkligen såå bra :) Får se om det går dock, den vill fan inte starta :S

Hello you

Idag har det vart en riktigt lyxdag och jag träffade nästan hela min familj.
Daniel, Linda, Lion, Tobias, Erika, Mormor, Elisabhet och morfar ♥. Mamma var såklart också med men henne träffar jag ju dagligen :P
Morsan och jag missade självklart bussen så Tobbe plockade upp oss.
Vi fick även skjuss hem av morfar men han höll på köra i hjäl oss ^^
Nej men man blir livrädd varje gång man åker med honom men glömmer bort det lika fort. Nästa gång han erbjuder sig så måste vi tänka på att det kanske är mer värt att ta bussen eller en promenad haha :)

Det var iallafall jätte trevligt hoss T&E, lägenheten börjar komma på plats men dom skulle behöva fylla ut den lite men det kommer ju :)
Det har blivit mycket saker att tugga på idag men jag har ändå inte blivit så där överdrivet mätt och ändå har jag ätit jätte mycket.
Förresten det jag köpte till tobbe är en kamera i kartong som man bygger ihop själv men den kan ta riktiga bilder.
den var Från  +6 år (I vuxet sällskap) och han fyllde ju 28år så han borde ju klara av det och Erika kan vara det vuxna sällskapet :) haha nej nu var jag elak, han är inte förståndshandikappad - för den som inte förstod ironin. Det var faktiskt det han ville ha så då fick han det, Ska bli kul att se resultatet sen. :)

Jag ser inget sammanhang i det här inlägget, ingen röd tråd.. Men jag är trött och kände för att skriva en rad eller två.

Firade

Tobbes Födelsedag idag. Det var jätte trevligt :)
Vi hade bara Julklappspapper hemma så jag fick göra det bästa av det ^^
Mums
Roligt nog så hade Tobbe och Lion liknade kläder :)
Väl hemma igen så hoppade jag i myskläderna :)
Och jag kan inte låta bli att ta kort :P

inget att säga

jag bråkar med mig själv - Jag vill, ska jag? Nej det ska jag inte, jag vill inte, jag behöver inte. Jo men det kan väll inte skada? Jo det gör jätte mycket skada. Jag gör det. Nej absolut inte!
Ibland men bara ibland så önskar jag att någon kunde tvinga mig att ta beslut eller att faktiskt ta dom åt mig!

Dålig

dag, Dålig vecka, dålig månad, dåligt år

mat & bak

Mötet i måndags gick bra, jag var ärlig och så men ute lämnade såklart detajler.
Jag fick beröm vilket alltid är lika kul :) Jag har ju inte träffat henne på nästan ett år och hon tyckte även att det kändes som att jag hade mognat. :)
Hon ringe idag efter att ha pratat med min gamla läkare och helt plötsligt (efter ETT möte) Så har jag fått en ny stämpel och en ny diagnos.. Hm undra hur många jag är uppe i nu? :P
Förresten så sa jag att jag ville ha en ny utredning av en av diagnoserna jag har för att det stämde när jag var som "värst" ja men nu när allt är ute ur kroppen och hjärnan fungerar måttligt bra så är jag inte så där längre och jag tror inte att jag har haft en enda episod sen i sommras (vad jag vet iallafall, det vet man typ inte när man är mitt i en episod men jag brukar kunna tolka det efteråt..) men ja, hon sa bara att det kan utspela sig på olika sätt och att det jag är mitt i just nu också är "en av grejerna" som kan hända typ. Ja jag vet inte! Jag vill inte ha den stämpeln och jag vill faktiskt ha en ny utredning.

Nåväl hon ska iallafall skicka iväg en remiss till ett annat ställe.. Det skrämmer mig som fan och jag var nära på att börja gråta i telefonen. Jag visste inte vad jag skulle säga..

Men någonting bra är iallafall att jag pecis har gjort kokosmums som står i kylen och dom ska få stå där över natten innan jag skär upp den och fryser in den. Det ska ju med till Tobias på lördag och en knäckig banankaka står i ugnen som jag verkligen hoppas på att den blir lika bra som den förra även fast det inte är samma recept eller så.

Aja nu ringde klockan så jag måste ta ut den ^^

^^^^

Mötet idag gick väl ganska bra ^^

Första

dagen sen i torsdags som jag inte överäter (Y) Det känns som att jag har sockeravtändning. haha nej men det skriker väl lite ikroppen och jag har fortfarande aaaas mycket godis kvar som ligger och lockar i skåpet. Värt!
Jag är väldigt lättretlig just nu :P

Jag har möte imorgon halv fyra med Lena. Har undvikt det så jävla länge så det är väl bara att gå dit antar jag..
Får väl se vad hon har att "erbjuda" ^^
Jag vet helt ärligt inte alls vad fan vi ska prata om, jag har inget specielt att säga iallafall.
Morsan ska få följa med iallafall, dels för att jag ska komma dit och sen är det väl för att jag ska vara "ärlig" mot Lena.
Jag tänker knappast vara den som "öppnar" mig och berättar något hon inte har frågat om..

och Tobias vill ha den där jävla banankakan (som smakar "friteradbanan")på lördag (han fyller år på fredagen men vi ska fira honom på lördag)
Grejen är ju den att jag inte hittar receptet, jag vet inte vart jag har skrivit ner det :/ Nu måste jag söka runt på nätet på "knäckig äppelkaka".. Jag minns ju typ hur man gör den men jag har inga mått och jag ändrade ju i receptet också.. Jag ratar iallafall alla recept med ägg, havre och hyvat smör. Det ska inte vara ägg, inte havre och det ska vara smält smör, så mycket minns jag :P
Får kika vidare nån annan dag, så ska jag bara baka den kakan och kokosrutor - ni vet sånadär skumrutor som är "doppade" i kokos och kakao. As drygt då man ska sitta med elvispen i 30-40 minuter och bara vispa och vispa ^^

vem som helst skulle vara låg

Jag är sjukt trött, jag är ledsen och jag har överätit i två dagar!
Allting växer samtidigt som jag håller på att somna. Det känns i hela kroppen och imorgon kommer det folk hit, jag måste leta fram någon oversize tröja som jag kan gömma hela mig i. Jag är lycklig

Vad i helvete

ska jag köpa till min bror som fyller år om 9 dagar?!
DUMT ^^

lånade

mammas kamera och då blev det så här
Jag föredrar min ^^

Ny utmaning ^^

Imorgon ska jag verkligen försöka att försöka. Nej det står inte fel :P
Fast bara ifrån 13.00, förmiddagen ska vara som vanligt. Jag vill inte ta på mig för mycket, för fort.
Babysteps.

Mörk Choklad = besviken

Jag var sjukt sugen på mörk choklad idag på eftermiddagen och i väntan på att morsan skulle komma hem så att vi kunde käka mat så sjunk blodsockret och suget blev ännu större..
Tog en tripp till Ica och marabou premium - Dark chocolate & mousse fick följa med hem, visst den är verkligen jätte goood med mousse och chokladsås men den passade inte mig som mörkchokad. Den SMAKADE inte mörk!
Jag skulle tagit 85% som jag hade tänkt ifrån början :( tråk!

Plufsig

Efter två dagar bestående av godis är jag riktigt plufsig. Gah!
Ansiktet och resten av kroppen har "svullnat" upp. Känns inte alls kul. Men jag får skylla mig själv och om jag har tur så går det ner inom några dagar (hoppas, hoppas) :P
Det känns så jävla obekvämt och vidrigt bara.. Till och med händerna är uppsvullna. :(


Min nya frukost/lunch/middags skål :P haha

Värmekudden är "trasig" (eller ja den började brinna för några veckor sen :/)
Så jag fick låna mammas söta värmare. :)

Natten var helt annat än mysig

Fy fan vad vidrig natt jag har haft. Jag vaknade upp 2.50 i natt genom att jag kräktes (bokstavligen vaknade upp av det), rakt ut på på tre kuddar, ett täcke, två filtar, lakanet.. så  jävla fräscht! Nej det var bara att fixa ordning i sängen, ta in hink på rummet och somna om för att vakna en timme senare av att jag mår jävligt illa. Kräktes igen men den här gången i hinket (tack som fan för det iallafall).

Nu sitter man här. Jag har duschat och ätit frukost. Tråkigt att jag är jätte uppsvullen, hård och "sur" i magen. Klarade inte av att dricka kaffet (även fast jag tom hällde i mjölk) :(
Den mår inte alls bra idag.. Blir att ta det lugnt idag!
XOXO haha ^^

Blir att sova mysigt

i natt.
Var bara att kliva upp imorse 7.20, käkade frulle och duschade. Var hos Tobbe kvart över nio typ.
Städade till tolv?
Sen efter det drog vi till Tobbe och Erikas nya lägenhet. Jätte stor, ljus,fin och en härlig lägenhet verkligen :)
Hoppas att dom kommer trivas :) Det kommer dom nog, det verkar som att det är ett bra område också.
Dom har även Innegård där inte "vem som helst" kan springa omkring för man behöver kod/nyckel för att öppna grinden. ^^
Jag har haft en riktig äta äta äta dag haha :)
Frukost: Yoghurt, päronbitar och ett ägg
Middag: Wok på Red chili - Jag, mamma, Daniel, Linda, Tobbe och Daniel M drog dit och käkade. TACK TOBBE :D
(och för första gången i mitt liv har jag bett om en doggybag. Men halva woken var kvar och jag hade inte ens rört riset, var propp mätt och bestämde att jag kan äta det imorgon med :) )
Efter det drog vi hem till tobbe igen och drack kaffe och åt bullar - Jävlar vad bra jag är på att baka, vem kunde ana det :P
Sen hade Hemköp extrapris på lösgodis så det var ju bara att slå till ;) käkade lite och sen åt jag en STOR (trunnbröds bröd :P) varm macka nyss :)
Nej men dagen har faktiskt vart bra, Det var ganska skönt att kliva upp 1 ½ timme tidigare och hållt igång hela förmiddagen. Kom hem vid fem.
Nån dag i helgen får jag nog träffa sötnosen Lion också, hoppas det. Tiden går ju så fort hela tiden och han blir bara större och strörre.. SNART ETT ÅR GAMMAL LIKSOM?! hur fan gick det till ;P
Ajust ja, vad fan ska jag köpa till honom i födelsedagspresent? Hans första födelsedag ju :S
Jag får klura, jag vet inte vad jag ska köpa åt brorsan heller och han fyller om 16 dagar ^^
RSS 2.0