Sjukt

Vilken stor skillnad 1kg kan göra. Jag ser så mycket hälsosammare ut, speciellt i ansiktet.
Låren,armarna och magen med :P Jag ser hälsosam ut helt enkel. Nu väger jag 36.3 iallafall.
Så jag är väl inte direkt överviktigt :P Jag tror att jag behöver komma ihåg det ibland faktiskt..
Det känns bara som att det är så mycket mer än vad det egentligen är.

Jag saknar den gamla tiden. Jag saknar den personen ibland, även fast jag egentligen inte känner den männsikan länge.

Den här dagen

Började precis som gårdagen slutade. Hell yeah.
Huvudvärk och kraftigt illamående. Magen är SJUKT uppsvullen och hård. Det ser ut som att jag skulle ha svalt en ballong  och det känns även som det :P Har ni sett en mans väldigt hårda "ölmage" nångång? Den ser exakt ut som det. haha! Nej fyfan det känns som att den kommer sprängas.
Jag klarade mig undan att kräkas igår kväll/natt iallafall så det är väl skönt ^^
Lite ovant att se magen "pressas" mot tröjan. Vanligtvis så går magen "innåt".
Haha jag skulle antagligen se ut så här om jag var i femte månaden, känns lite konstigt att vara så här "tjock".
men det känns faktiskt okej att se ut så här just nu efterssom jag vet att jag inte ser ut så här egentligen utan att den bara är i "obalans."
Men den gör ont :(
idag tänker jag bara ta det lugnt, sitta med värmekudden och hoppas på det bästa.
Jag ska försöka äta något lite senare.. Det kommer antagligen att vara väldigt svårt för att jag mår så illa och nu när magen är så svullen och hård så känner jag mig överdrivet mätt samtidigt. :S
Aja det är söndag iallafall inte för att det spelar någon roll egentligen :)

Stackars mage :(

Imorgon tänker jag gå tillbaka till mitt vanliga ätande. Det jag gör nu protesterar magen av. Jag har mått illa hela dagen och middagen kom upp :/ Det kändes verkligen som att jag hade blivit mat "förgiftad" och kollade snabbt utgångdatumen men allting var fräscht. Ja jag vet så klart att det jag åt ändå kan ha vart dåligt men ja jag vet inte.
Jag sitter här i soffan och verkligen försöker att "ta det lugnt" och slå bort det faktum att det vill upp, att det är på väg. typ iallafall. Att gå ut och röka är knappast möjligt ;P
Nåväl, det känns inte hälsosamt att käka så här och det är inte snällt mot magen så imorgon blir det nya tag. :)
Back to normal. - Det blir bra.
Hoppas att jag får mycket sömn inatt och att det inte blir som sist. Phu.

Härligt

Jag är härligt trött idag, ni vet sådär mysigt trött :) Jag har krypit upp i soffan med ett täcke och jag ska kolla på film heeela kvällen. Ben&Jerry var mitt sällskap för en liten stund sen. Så värt varenda öre :)
Just nu kollar jag på "systar i jeans" sen ska jag kolla på en komedi vid åtta och sen efter det blir det ännu mera film. Just nu så sitter jag här och njuter bara ^^ Ni får ha en skön kväll :)

Trött trött trött.

Jag har inte handlat kläder på typ två månader och jag har ätit som en jävla tok dom senaste dagarna.
Jag har lite ont i magen just nu. Eller ja för att vara ärlig - i tarmen.. Jag vet exakt vart den sitter nu för tiden bara för att den alltid är uppsvullen och "hård". Lite små jobbigt men jag få ju skylla mig själv som inte tar hand om kroppen, oftast så äter jag alldeles för lite för att påverka den och sen andra dagar så smäller jag i mig mat och då hinner den inte rikigt med och den blir väl lite "chokad" .. Den är helt enkel inte van. Jätte rolig information ^^
Jag fick pengar idag och det kändes skönt att betala alla räkningar och bara ha det gjort faktiskt. Samtidigt som det känns lite i fickan då man kunde ha gjrot något annat för dom (A).

Nu vet jag varför jag ska träffa min gamla kontakt på ångestmottagingen.. Ett ärende har blivit placerat hos henne.
Känns ju väldigt skoj eller inte. Nu ska jag få "hjälp" av en person jag absolut inte har något förtroende för.
En gång i tiden hade jag faktiskt förtroende för henne men det förändrades förra våren.
Förra våren spårade jag ut och när jag egentligen behövde mer hjälp än någonsin så blev det helt enkelt för mycket för dom och "släppte" mig istället. Eller som jag kallar det - kastade mig framför bussen - Drog mattan under fötterna. Ja ni förstår vad jag menar. Hon "kände" ju mig och visste hur jag var. Men man får inte ha för "lite" problem och absolut inte för "mycket". Det måste vara lagom helt enkelt. Pss!
Jag vill verkligen inte gå hos henne, hon har ingenting att komma med. Inget nytt.
Det enda jag har fått där är samtalstider och fler diagnoser än vad jag kan räkna till och nästan ingen stämmer in på mig. Jag skulle ju få träffa en ny läkare som kunde göra en ny bedömmning, som skulle se över mina diagnoser så att jag blev av med dom. Man kan inte sätta en diagnos på någon som har hjärnan full med kemikalier. Både jag och och mitt humör har förändrats så otoligt mycket under det senaste halvåret.
NU ÄR JAG MIG SJÄLV! Nu kan dom bedömma mig på rätt sätt och det är väl också en anledning till varför jag inte vill täffa min gamla kontak - hon har ju redan förutsatta meningar och hon ser bara det hon vill se. Vilket inte är jag. Inte personen med en ren hjärna. Det här är jag - inte den personen jag var då.
Ni kanske tror nu att man inte kan förändras så fort, eller så mycket. Men det är inte sant. Jag är en helt annan människa nu, jag har såklart kvar vissa saker men dom flesta sakerna var tydligen "DET". Jag är en ganska stabil person - det trodde jag aldrig att jag skulle säga men det är faktiskt sant och jag är även ganska ansvarsfull, vilket jag heller inte trodde.
Dock är jag betydligt mycket tråkigare. Men det är helt okej :)
Det tog ett tag och i börjar så tyckte jag inte att det var värt det, det var jobbigare än vad någon kan föreställa.
Både fysiskt och psykiskt. - Psykiskt förstod jag ju att det skulle vara. Men jag trodde inte att det fysiska skulle pågå i flera månader, vilket det gör.
Nu är det mycket enklare och det fysiska är borta och NU så vet jag att det verkligen, verkligen var värt det!
och JAG tycker bättre om den HÄR Ida!

Oj det här var absolut inte det jag satte mig ner för att skriva, jag kom av mig nånstans på vägen :P Men min poäng med det hela är väl att jag inte är samma person som jag var. Att det där inte riktigt var jag. Och även att jag är stolt över mig själv, ja det är jag faktiskt.
Ha en superduper bra kväll :D jag blev på bättre humör ^^

hm

Söt söta lilla Lion var ju här idag, det var ganska skojsigt :) 
Man måste verkligen hålla båda ögonen på honom hela tiden nu, han sitter inte stilla en enda sekund..
Han tar sig fram i super fart och han gillar varje sekund av det haha :D Att jaga katterna är nog en av hans hobbyn. Det är så jävla gulligt när han "pratar", man förstår ju såklart inte vad han har på hjärtat men sött är "na na nannanna na". Huvudsaken är väl att HAN vet vad han försöker få ut :P Nej han är verkligen en riktig GULLunge ♥

Nånting som inte är så roligt som man kan tro är:
Morsan vännina var här idag - Jag har inte träffat henne på år och dar. 
Jag går ut i köket för att fixa käk, klädd i en stor, tjock stickad tröja och mys byxor.
- OJ! Vad smal du är!
- hehe?
och så fortsatte hon att snacka om hur smal jag är. :S

Ja jag tyckte inte att det var speciellt roligt faktiskt och jag tycker väl inte heller att det de första man säger till någon man inte har träffat på flera år.. 
Jag vet inte, jag förstår när min morfar säger något och jag tål frågorna och pikarna i från min bror.
Men det känns bara så taskigt att någon man inte känner reagerar så där. Det finns så sjukt många tjejer och killar som är väldigt smala och har vart det hela sina liv, som har komplex för sina kroppar och verkligen försöker
att lägga på lite "hull". Tänkt så hade det vart min situvation - att jag verkligen skämdes över min kropp och kanske tom försökte gå upp i vikt? Då skulle ju såna kommentarer verkligen sätta spår.
Nåväl, det är som det är och jag kan inte direkt göra något åt saken.
Och just nu försöker jag verkligen att INTE gå ner i vikt, sen om jag gör det ändå så är det inte mitt fel.


Lite kul, eller? jag har inte träffat "min" psykolog på ångestmottagningen på snart ett år och sist vi pratades vid i telefonen var i sommras men idag, från ingenstans så fick jag en kallelse till henne, bokstavligen som ett "brev på posten" :P  Jag förstår verkligen inte varför jag har fått en kallelse till henne, jag menar - jag har ju ingen som helst kontakt med henne längre.. Dessutom så tycker jag ärligt att jag bara mådde sämre när jag gick där, varken hon eller någon annan på ångestmottagningen har hjälp mig. Jag får hjälp och stöd ifrån min familj.
Jag vill bli en bättre människa för min familj.

Jag och morsan kommer så mycket bättre överrens än vad vi har gjort på år.
Det senaste halvåret så har vi kommit varandra närmare, även fast jag alltid har kunnat prata med henne och så, så har vi ju såklart bråkat och tjaffsat en del (ganska ofta) men nu händer det verkligen inte ens gång i månaden. Nej, jag har knappast vart lätt att leva med men nu när jag har "ändrat" på mig så förstår jag verkligen vilken toppen mamma hon verkligen är.
Som jag har hållt på så hade vilken annan mamma som helst kastat ut mig för länge, länge sen.
Ja min morsa har fått stått ut med så jävla mycket och inte bara pga mig!
Jag är glad att det är ändrats nu iallafall, ibland så kanske "bättre sent än aldrig" verkligen stämmer?
Jag kan nog aldrig säga det för ofta - Jag har väldens bästa mamma och jag har väldens bästa familj ♥

Faster Ida - det låter så sjukt gammalt :( haha

Sötsuget försvann efter ett tag och jag har klarat mig igenom första dagen haha nej då :P
Imorgon kommer lilla Lion hit ♥ Det ska bli skoj att spendera lite tid med honom, när vi "alla" träffas över en fika och så där så vill ju alla spendera så mycket tid med honom som möjligt och då blir det istället att man låter någon annan ha honom för man vill ju inte vara självisk :P Men imorgon så kommer iallafall Linda eller Daniel hit och "droppar" honom haha. Nåväl det ska bli skoj iallafall :D Dock rubbas rutinerna lite smått när han är här men det är så värt det! :)

Men seriöst

Efter att ha haft en hel helg fylld med socker så kan jag ju bara säga att det märks.. Det kryper i kroppen och humöret känns inte så jätte stabilt. Idag blir det ju socker fritt och det är inte direkt okej för min kropp tydligen :P
Klockan är bara fyra och jag har redan hunnit äta frukost,middag och ett mellanmål. Det har blivit ganska mycket frukt och grönt (vilket egentligen är bra) men jag hade nog hellre ätit ungspannkaka med sylt,grädde,glass eller äppelmos :D istället blir det knäckebröd och blodapelsin som "extra gott" ^^
Men å andra sidan så är det mycket bättre att man äter riktig mat och käkar frukt istället.
Det ger ju riktig näring istället för helt tomma.
Allting kommer ju stabba sig inom ett par dagar.

Nej ska man ta sig ett bad kanske? ja kanske det :)

poängtera?

Jag vill bara poängtera att när jag skriver onyttigt så menar jag "mycket" godis/fikabröd.
Jag anser inte att jag är onyttig om jag äter EN chokladbit eller glass utan det är när jag äter lite mer av "det goda". :P
Jag har försökt att inte äta så mycket frukt den här helgen för att jag låg och kräktes mellan 05.30-9.30 natten till lördagen -ingenaning om varför, det kan ha vart mjölken kanske? (i vanliga fall äter jag jätte mycket apelsin om dagarna men jag har inte vetat om det kanske blir "för surt" för magen )men därför har det blivit lite ur balans också..
Det känns skönt för imorgon ska jag återgå till det normala igen.
Det är det jag mår bäst av och det är de jag mår bra av. Lite struktur.

Don't tell me that I dont eat

Jag gick upp till Ica och köpte godis ändå, extra pris och allt ju :P
Det här har vart en jävligt onyttig helg. Jag har nog inte ätit en enda nyttig sak faktiskt..

Och jag har gått upp nästan ett kilo och mer kommer det ha blivit till imorgon.
Jag kommer inte länge stå kvar på samma "kiloklass". Man går ju alltid upp och ner i hg men imorgon kommer jag att få se 6:an, det var så länge sen men det kanske behövs också. Om jag gottar till det lite extra ikväll så kanske jag tom får se 7:an imorgon.
Om några veckor kanske jag får se 40? Vem vet. Jag kommer iallafall gå upp i vikt.

Imorgon ska jag inte äta något snacks men vi ska väl kanske äta ungspannkaka så det blir ju inte direkt nyttigt då heller. :P
Jag saknar Lion :( förhoppngsvis så får man träffa honom i veckan ♥
Det känns redan som att det var jätte länge sen man träffade honom men han utvecklas ju lite varje dag så man missar väldigt mycket på bara en vecka :( Han kan redan ta några steg alldeles själv?!!
Sen så sa dom på bvc att han har inlärningsförmåga som en 11månaders pojk. Eller var det att han var lika utvecklad? Nånting var det iallafall och jag är en riktigt stolt faster!
Jag är så jävla glad att man står sina bröder så nära också att man faktiskt träffar dom nästan en gång i veckan.
Alla har ju inte den kontakten med sin familj att dom har det "behovet" och vill träffas rätt ofta.
För några år sedan så skulle jag väl aldrig gissa på att jag skulle träffa dom så här ofta ändå.

Nu har jag skrivit av mig om allt och verkligen ingenting, nu blir det wallander. Bye





Candy

Jag är sugen på godis tror jag. Vi har choklad hemma men det vill jag tydligen inte ha, så frågan är ju om jag vill ha godis bara för att ha det eller om jag faktiskt är sugen?
Visst ser det ljuvligt ut ;)

Svårt men ja ica stänger om 2 ½ timme så jag har väl lite tid att fundera :P
Vi får väl se ^^

Jag skäms

Jag börjar se förjävligare och förjävligare ut i ansiktet för varje dag som går.
Det ser inte hälsomsamt ut, ursäkta jämnförelsen men jag ser ut som en cancer patient som får kemoterapi behandling :/
Dags att göra nånting åt saken kanske?


It's just like this

Idag gör jag något jag verkligen aldrig gör, men det får vara så ikväll men bara ikväll.
Jag kommer inte att gilla det imorgon - eller rättare sagt jag kommer att hata det.. Men det får vara så.
Ge mig bara ikväll. Det är en enstaka gång. Ida, det är bara EN gång. Det gör inget, det är helt okej.
Eller hur. Jag ångrar mig redan men har ändå bestämt mig för att fortsätta....
Jag kan nog aldrig förklara hur vidrig jag faktiskt känner mig, just nu.. När jag skriver det här.
Det har redan blivit för mycket, För mycket för mig - kanske det inte hade vart det för dig.. Detta är nog en helt vanlig fredag/lör/sön kväll för dom flesta. Jag är inte som dom flesta och för mig känns inte det här okej egentligen. Jag försöker intala mig själv att det jag gör är helt normalt och helt okej..

Jag kommer inte kunna gå ut på ett par dagar med det får helt enkelt vara okej.
Förut såg en helt vanlig dag mitt i veckan ut så här för mig. Kanske lite mindre eller mer. Men det är ett faktum att det faktiskt inte var något konstigt egentligen, där har vi det där jävla ordet - egentligen.
Vad betyder det ordet: att nånting som är normalt för någon annan inte längre är normalt för mig?
Ja jag vet faktiskt inte, kanske äcklas alla av sig själva när dom gör så?
Nej då skulle det väl inte vara en standard hemma hos dom flesta (under helgen iallafall) och inte heller visa reklam för det på tv? Det skulle ju inte finnas någon marknad för det om folk inte ville ha det?
Så det är nog helt normalt, nej jag vet till 110% att det är något som är helt "normalt" och att de egentligen inte borde vara nån fara med det. Jag vet egentligen också att mamma inte blir äcklad av mig, där hon sitter brevid.
Idag får vara idag och imorgon får vara imorgon. ja så får det vara.
(Det här handlar inte om något kemiskt dvs alkohol eller narkotika)
Plus att det här antagligen är något som är bra för mig egentligen eller iallafall bättre än ingenting alls.
Beror helt och hållet på hur man ser det... andra saker skulle ju vart bättre egentligen..
Men hur mycket det än plågar mig så vill jag det här!!

ge mig sinnesro

Jag vill bara vara "normal". Jag vill bli "normal". Jag orkar inte vara så självdestruktiv, det är som ett långt och utdraget jävla självmord. Jag orkar varken psykist eller fysiskt. Frågan är väl hur man bryter ett mönster?
Jag vet inte hur man gör. Jag behöver fixa min hjärna först! Först det mentala och sen får man ta det fysika.
Det funkar ju inte om man gör tvärt om.. Det spelar ju ingen roll om man fixar den först - det andra är ju kvar och plågar en lika mycket ändå.
Idag har vart en jävligt jobbig dag, rent psykist. Imorgon kommer inte att bli så mycket bättre heller.
Det känns som att jag får ta konserkvenserna ifrån idag, imorgon. För mig är det konsekvenser - antagligen "någonting bra" egentligen men det kommer bara vara så jävla jobbigt.
Jag vill bara dra nå stort över mig och ligga där nästa år. Kan jag det?

PMS?

Kan man ha pms när man inte kan få mens??
jag tror tamifan att jag har PMS iallafall!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i fucking hate my mood

Mys dag

Idag kom Tobbe och Erika hit på "bullFika" Det var trevligt men samtidigt som dom var här lagade jag mat :P
Kändes lite stressigt men jag kan inte slappna av idag då jag ska till läkaren imorgon. Jag är nervös och skit.
Men mamma ska följa med mig iallafall ♥, då jag ska ta blodprover så vill jag inte "tappa" ännu mer energi typ.
Frukostbullar :)
Sen blev det kvällsfika ^^
Min: apelsin med kanelkvarg - mammas: ungsbakade äppelskivor med vaniljglass :)
MUMS!

Bullmamma

Gosh, jag har bakat idag IGEN det blev vaniljfyllda bullar och äppelkanel bullar :P
Sen så står det frukostfrallor i i kylen, dom måste jäsa under natten och sen har man bara in dom i ugnen på morgonen :) Mysigt med nybakt bröd. Jag är en riktigt bullmamma utan barn - but I like it
Jag tror inte att ni missade det men jag bakade ju kanelbullar här om dagen också. hiih ^^
Men det är roligt att baka tycker jag + att det är uppskattat så det är alltid roligt
Mitt Kvälls fika
Apelsin, äppelskivor i ugn med kanel och kvarg

Vaniljbullar

äppelKanel

Det doftade verkligen ljuvligt i hela lägenheten av vanlijbullarna, sjukt!
tyvärr så ser inget lika gott ut på bild som i verkligheten :(


imorgon

gäller strikta regler som måste följas, inga om och men och absolut inga "sen".
Nej imorgon är en ny dag som ska klaras av galant :)
hur jobbigt det än kan vara så kan man inte hålla på så här. Jag vet det men varför ska det vara så jävla svårt?
Nej jag ska klara av det här - själv! Det ska gå bra, det måste gå bra. Det bara är så.
Jag orkar inge mer, varken fysiskt eller psykist.
Jag är som en dator med virus men jag vill ju bara vara normal
Det här är inte normalt. Ingenting utav det. Bara jag klarar av EN dag, så har jag klarat av en dag och då är det bara en dag till och en till och en till osv men tillslut så kanske kampen inte är lika svår.
Om jag misslyckas nån dag så är det väl bara att försöka på nytt dagen efter? eller?
En dag i taget!
Ja just nu känner jag mig motiverad, vi får väl se hur jag känner imorgon ;)
Ja jag vet att det kommer ta lång tid och att det kommer vara så jävla jobbigt och svårt
Men jag vill verkligen försöka iallafall, om man inte försöker så är det bara att gilla läget och sedan lägga sig ner för att dö,typ - ni förstår vad jag menar

tack för mig, vi hörs imorgon :P

food

Så där då har man precis käkat - pommes, filé med curry, tomat, gurka och majs :)
Gott var det.

Jag pratade med vårdcentralen och fick en tid på måndag 10.30.
Jag ska väl bara kolla lite värden. jag har också tänkt att be min läkare att sänka min dos på ångest/sömntabletten.
Det är en ganska stark dos + att den inte har någon skåra så jag måste stå med kniv för att dela den i mindre bitar. Känns ju nice.
Idag ska jag försöka att bara njuta av dagen så gott det går. Idag är det ju fredagen 13.one och jag blir lite paranoid av det haha! nej men jag är alltid paranoid :P
Men bröstet känns konstigt, tungt på ett annolunda sätt så jag nojjar upp mig och då blir det väl inte direkt bättre.
Andningen känns också cp, men jag vet ju att det inte är någon fara, sånt som händer..
Jag är en riktigt hypokondriker haha!! ^^

Ni får ha en bra fredag :) jag hoppas att jag överlever dagen ;)

bara så ni vet

Jag älskar min familj så mycket :D ♥
Den är tamifan bäst!

Jag var ju så otroligt

Nöjd med min ugnspannkaka som jag gjorde idag till middag.
Den blev verkligen as bra så jag tänkte slänga upp receptet. haha
4-6 portioner

2 ½ dl Vetemjöl
2 ägg
1 äggvita
6 dl minimjölk
½ tsk Salt
225 grader - 20 -25 min

Blanda salt och mjöl, vispa sedan ner hälften av mjölken till en slät smet.
När den är slät blandar ju ner resten av mjölken.
Häll i alla äggen och vispa kraftigt, den ska vara "skummig" som skummad mjölk.
Häll ner smeten i en långpanna, klädd med smörpapper, Grädda i mitten av ugnen i 25minuter.

Jag vet att det låter lite knas med att den ska vara skummig, men min var väldigt skummig och när den var klar var den verkligen saftig (inte kladdig, inte kompakt och inte torr" Så ja, nånting gjorde jag rätt iallafall :D
Helt klart den Bästa ugnspannkakan jag har gjort.
Det här är mitt eget recept som JAG har kommit fram till.

hey man - är det bullfika?

Idag har vart en helt okej dag. Jag har bakat bullar :)
Det blev dock bara en halv sats för att jag inte orkade gå till ica och köpa mer mjöl och mjölk.
Jag skulle ju egentligen ha bakat frukostfrallor och skorpor men det får helt enkel bli morgon eller så :P
Men det blev iallafall 41st
Några utav dom innan gräddning
Pärlsockret var tydligen slut så jag fick använda Julströsslet ifrån Paris :P
Min kära bror och hans flickvän köpte det i Paris till mig :) så snällt
Det är olika former och färger, typ julgranar och massor :P
Sist men knappast minst, BULLFIKA :D bestånde av grönt tea och kanelbulle ^^
Dom blev jätte goda iallafall, nam nam nam

Hm

Jag var ju på möte på soc vid ett, på bussen hem var jag nära på att börja gråta
Det är inte så kul att sitta och lyssna på att man kan dö när som..
Nu är jag iallafall tvungen att ringa läkaren för att kolla upp mina värden och så så fort som möjligt.
Ja, det kanske är bra att kolla dom.
Som sagt är att jag vet att saker och ting kommer att förändras. Jag känner mig ganska värdelös just nu för att jag inte är korkad nog, för att jag är tillräckligt smart att veta om alla risker men jag kan fortfarande inte ändra mig. :/
Jag skäms.. Samtidigt som jag är rädd. Ibland blir jag faktiskt rädd för min hälsas skull.
För den som inte vet vad fan jag snackar om, bra. det är inte värt att veta. Jag ville bara skriva av mig men jag kan fortfarande inte skriva varför jag är rädd eller varför det finns en risk att min kropp kan stänga av sig själv.
Jag vet inte om jag kanske borde prata med mina bröder om det här, mamma tycker det. Men jag vill inte att dom ska oroa sig eller tänka på det här.
Jag vet redan hur illa jag gör min mamma och hur maktlös hon känner sig. Jag får så jävla dåligt samvete för jag vill verkligen inte såra henne, vilket jag gör - Varje dag!

today

Idag har jag haft rätt mycket energi,äntligen. Så idag har jag faktiskt städat,plockat undan julen, diskat och bakat bröd :)
Mors
Imorgon ska jag till soc vid ett, inte ekonomi utan vuxen. För väl se vad hon vill ^^
Om jag orkar så ska jag baka frallor, skorpor och kanelbullar imorgon ♥ nu har bakglädjen kommit tillbaka :D

bara jag som är trött

på vikthetsen? Om man inte vill bomma in sig totalt, dvs utan tv och dator så går det inte att komma undan ifrån den.. På dom senaste FEM minuterna har det gått TRE viktminsknings reklamer på tvn
Och på internet är det mycket sjukare. "storbloggarna" propagerar för att gå ner i vikt samtidigt som dom är pinnsmala, dom kallar sig själva för "förebilder" och åldersgruppen ligger väl på 12-15år bland deras läsare.
Hur ska en 12årig flicka kunna vara nöjd med sin "normal" vikt när dom ser att ungakvinnor som redan är underviktiga vill gå ner ännu mer i vikt??
Jag tycker synd om dom som är "tvungna" att göra så och jag tycker synd om flickorna som får dåligt självförtronde pga det..
Jag såg att en av dessa "storbloggare" skrev att hon åt massor och hela tiden. Att hon var så fruktansvärt hälsosam som äter?
Sen skrev hon ut vad hon äter på en dag : knäckebröd, lättkesella, sallad och frukt. Ja hon äter fruktansvärt mycket.
Jag blir bara arg för att dom här 12åringarna kommer att tro att det dom äter på en dag egentligen skulle kunna dras ut på hel jävla månad.. Ja irriterad är jag :P

???

Det är döden bakom varje krök..
Jag kan inte sluta tänka på det, men hur fan skulle jag kunna göra det?
Det finns såklart med hela tiden men vissa dagar är det starkare än andra, man ser nånting på tv och minns..
det blir som ett slag i ansiktet, som att man precis i den sekunden fått samtalet - samtalet som kom att förändra hela ens tillvaro. Man går igenom hela samtalet i huvudet och man inser att ett liv ryckts bort.
Jag saknar honom hela tiden. Hela, hela tiden.. Min underbara älskade vän ♥ mitt allt - för att vara precis.

Det förändrade mig men nu försöker jag att uppskatta varje sekund jag spenderar med mina bröder, med min mamma, lion - hela min familj. Det är många som ingår i den skalan faktiskt, inte bara blod och biologiska familjemedlemmar, nej många fler och jag försöker stanna upp och uppskatta dom.

Min mamma är verkligen en riktig klippa. Jag är så tacksam och glad över att just hon är min mamma.
Helt ärligt så är hon den bästa mamman man kan ha ♥ love

har ingen aning ju

Jag har haft ångest hela dagen och min medc har inte fungerat :(

Jag har ingenaning om vad framtiden har att erbjuda, hur mina dagar kan komma att förändras..
Det skrämmer mig så otroligt mycket.. Det känns bara inte rättvist
Jag vill inte. Jag kan inte.
Har jag sagt att det ser helt oklart ut?

Ja jag vet inte men på ett eller annat sätt så kommer det att bli en förändring.

Idag var morfar och E här, det var trevligt men jag kunde inte fokusera alls. Det var liiite jobbigt och värre blev det när röksuget sattes i gång. Men jag tycker verkligen om att träffa mina morföräldrar, eller ja hela min familj faktiskt :) Kärlek


När dom hade dragit kändes det lite bättre så jag och morsan drog till bibblan - jag lånade en bok med bara choklad recep ♥ och en annan recept bok :P
Handlade lite matvaror och sen blev det mat, det kändes skönt att käka :)


Vad ska jag säga?

Jag trodde att jag skulle få försöka på egen hand men nu verkar det inte vara fallet, för det är inte tillräckligt.
Jag orkar inte så skjut mig istället.

Hej hopp

Gick upp imorse men jag orkade inte baka förens halv elva :P Ojdå den var nästan precis klar när vi skulle röra oss. Det blev en promenad dit och hem.
Det var riktigt trevligt idag, ja det brukar vara det men idag slapp man all julstess så vi kunde bara umgås. Tobbe och Erika kom också dit :)
När jag kom hem var det bara att värma upp maten - rester ifrån igår, morots soppa
och sen blev det ett skönt bad :)
Tänkte bara visa vad lite smink kan göra :P
Snart ska jag ladda upp med lite tea och glo film ^^
Imorgon kommer väl morfar och Elisabeht hit och fikar imorgon så det blir säkert trevligt det med

Natti natti

Sådär ja, i morgonbitti ska jag baka "kärleksrutor". Jag hade totalt glömt bort dom konstigt nog
Det är ju ändå en kär favorit :) Morsan kom på att man kunde baka dom och det tycker jag verkligen.. hiii!
Har allting hemma också :D
Jag har målat naglarna och fixat ögonbryna lite smått här ikväll då jag vill se relativt fräsh ut imorgon.
Jag tycker att naglarna gör en stor skillnad, jag känner mig iallafall bättre direkt.
Och då jag knappt gått ut sen nyår så har det bara inte blivit av men nu så :)
Kroppen mår inte så jätte bra just nu så jag ska försöka sova iallafall men det lär inte gå då den skakar som ett asplöv.. Den brukar inte direkt bete sig så här men jag får stå ut :P

Just nu är jag nöjd

Dagens planering har gått jätte bra till punkt och pricka, känner mig lite halv stolt :P
Men jag kommer säkert bryta den inom en timme haha!
Men vem kan klaga när Thåström är på tv.n?! helt omöjligt <3

Imorgon så ska vi nog hem till D&L efterssom Lion faktiskt blir 9månader gammal.
Jag har tänkt att gå upp tidigt imorgon för att baka något mumsigt, kan kolla om jag hittar något roligt recept i bak boken jag fick av Tobias och Erika :) Nåväl nånting blir det iallafall.. Jag kommer inte längre tom hänt när man är bortbjuden haha! :P


Nej nu ska jag kolla klart på det här och sen kolla recept. Have a nice night :)


15.1 - Today is a new day

Ligger och myser framför datorn med tv.n i bakrunden. Idag ska jag städa, det är ett måste.
Men det får bli efter middagen då svindeln kom tidigt idag :P

36.xx

I will try my best, by myself

Vi hade nyss ett heart to heart. Inge skällande, ingenting. Jag kände mig ärlig, så är ärlig jag kan bli om det här..
Jag ska försöka själv, jag vill inte ha någon hjälp av dom, jag vill inte ha något tvång och jag vill ta baby steps..
Jag vill bara låta tårarna rinna.. just nu.. Hela dagen. Jag vill inte ha det så här, men det skrämmer mig att förändra det.. Om jag gör något "annat" så vet jag vad som händer, jag vet vad jag kommer att få se, dubbelt så mycket som nu. Jag vet att det kanske är farligt men det andra känns så mycket farligare.
Jag vill göra det här på mitt sätt eller inte alls. It make no sense.. Jag är så fruktansvärt kluven. Jag vill inte tänka på det 24/7 men jag vill inte heller tappa kontrollen. Det kanske är det de handlar om, kontroll?
Det gör mig inte glad längre, helt likgiltigt och ingenting är tillräckligt.. Jag har inte längre något "mål" och jag vet inte längre vad jag "kämpar" för riktigt. Eller jo det gör jag men jag var där för länge sen. Nu har jag kommit över trusken och ut genom dörren.... (Jag vill inte heller att mina syskon ska veta, om dom tror något nu så är det bara spekulationer, men jag vill inte få det inristat i pannan)

Såna här nattliga fin fina tankar, när kroppen och psyket inte längre vill gå hand i hand..
I will give it my best try

I'm fine, my body is fine.

Jag ska nog sluta äta ångest/sömntabletterna.
Jag har fått små rykningar i kroppen den senaste tiden och även fast det inte står som en biverkning på fass så antar jag att det är tabletternas fel.. Dessutom så blir jag mer orkeslös och får mer svindelskänslor (som att jag ska falla ihop, vilket är en biverkning) Skit störande att få det 70tusen gånger på en dag.. Nåväl jag får helt enkelt hantera att jag inte kan sova istället, jag menar det kan jag ju ändå inte göra när jag känner att någonting ikroppen är fuck't up...

På söndag blir Lion 9månader.. Fan vad tiden har gått fort, nyss var man faster till en nyfödd liten sparv och snart är han ett år?! whata hell. Han ska ju vara bebis förevigt hade jag tänkt :P

why not

Dagen idag blev precis som jag trodde, väldigt bra :)
Känner mig så nöjd just nu. Wee ^^

It's just the same

Jag har vart vaken en par timmar men har precis vaknat till liv känns det som :P
Jag provade den nya vågen igår och den visar 6hg mindre än vågen vi redan hade.
Lite irriterande, nu vill jag ha en trejde våg som kan säga vilket som stämmer haha.
Nej men jag kommer faktiskt lägga på 6hg nu när jag väger mig framöver.
Nej nu ska käka och sen springa upp till ica tror jag :)

En dag i i bilder

Jag försökte se sur ut ;)




Min fin fina nya våg :)

Make it stop, make me normal

Morrn morrn eller ja förmiddag. Jag har vart vaken i några timmar. Druckit lite kaffe, käkat lite frukost.
Uppdaterat mig om dagen haha.
Jag har inte kommit i väg än, jag ska väl klä på mig snart och ta och röra mig lite.
Have a nice day.

Utmärkt

Ångesten för mobilen har precis kommit. Jag fick hem ett nytt SIMkort idag men jag känner mig ledsen inför mobilen faktiskt och ännu ledsnare blir jag över att jag inte har råd att köpa en ny just nu.
Jag får försöka Jfixa det på något sätt..

Shit klockan är ju fan bara nio och jag kan knappt stå upp för att jag är så trött?!
Jag försökte ta en promenad idag men den fick bli super super kort då jag verkligen inte orkar.
Jag vet inte vad jag ska göra om dagarna för att få mer energi, jag är likssom 22år och borde inte tycka att det är ansträngande att gå typ en halv meter. Jag sätter mig i soffan och reser mig bara när det verkligen behövs haha.
Nej jag tänker nog gå och sova snart, imorgon ska jag kliva upp när klockan ringer för att ta en promenad till Lidl i rimlig tid.. Dom har nämligen en jätte fin våg som jag vill ha. Morsan har ju en men den jag tänkte köpa ser inte lika tråkig ut :P
Jag är sugen på att spela Sims också men datorn har gått och segat ner sig så det känns bara tråkigt om saker och ting skulle gå segt i spelet.

Lista 2

Då ska jag kika hur tjejig jag är :P

[X] Du har fler än 10 nagellack.
[ ] Du har/haft en parfym som kostade mer än 500.
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[ ] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[ ] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[x] Du brukar gå på stan med din mamma.
[ ] Du har haft rosa på ditt rum
totalt: 4


[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[x] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[ ] Du älskar att gå till frisören.
[ ] Du solar hellre än att bada.
totalt: 4


DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[ ] Färgen rosa
[x] Shopping
[ ] Dekorationer
[ ] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[ ] Blommor
[ ] Mjukisdjur
totalt: 4


Du shoppar på:
[x] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[x] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl (vad är det för någon butik?)
[ ] Colosseum
[ ] Sisters
totalt: 4


DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[x] Oh my god
[x] Vet inte
[ ] Cutie (pie)
[x] Va?
[x] Visst
[x] Säkert
[ ] Ursäkta?
totalt: 5


DU LÄSER/HAR LÄST:
[ ] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] Solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
totalt: 0


DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabetown
[x] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[x] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[x] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[x] Just My luck
[x] John Tucker Must Die
[x] The holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[ ] The hot chick
[x] My girl
totalt: 9


DU BRUKAR/HAR KOLLAT PÅ:
[ ] Lost
[x] Top Model
[x] Projekt Runway
[x] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[x]Grey's Anatomy
[x] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[x] Gilmore Girls
[x] One Three Hill
[x] Heroes

totalt: 8


DU TYCKER ÄR BRA:
[x] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[x] J-Lo
[ ] Britney Spears
[x] Beyonce Knowles
[ ] Christina Aguilera
[x] Hilary Duff
[x] Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani

5


totalt: 43 tror jag :P

Får du 0-20 mer pojke än tjej - hallådär!
Får du 20-30: pojkaktig tjej
Får du 30-40: rätt så tjejig
Får du: 40-50: är du en tjej!
Får du: 50-60: du är riktigt flickig

Lista 1

  • Vilken svordom använder du mest? K*k
  • Äger du en iPod? Nej
  • Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 09.00
  • Hur många resväskor äger du? Ingen
  • Använder du flip-flops? Nej
  • Var köper du dina matvaror ifrån? Mest Ica
  • Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ja
  • Vilken var den senaste filmen du såg? Sunes Sommar
  • Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En ny mobil ;)
  • Har någon någonsin kallat dig lat? Haha mja :(
  • Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Yes
  • Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Jag har ingen
  • Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Bra fråga
  • Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Kan ha hänt :P
  • Vad åt du till middag senast? Broccoli, Filé och lite purjo
  • Använder du huvtröjor? Ja ibland kryper jag ner i en.
  • Kan du vissla? Det kan jag
  • Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Ja, det gör dom säkert.
  • Vilket riktnummer befinner du dig i? 021
  • Tittade du på tecknat när du var liten? Jo och jag gör det fortfarande ^^
  • Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Erikslund, men stoleken vet ja inte
  • Hur många syskon har du? Jag har 3 bröder <3
  • Är du blyg inför det motsatta könet? Jag är blyg inför alla
  • Äger du några band t-shirts? Hm jo jag tror att jag har kvar en gammal HIM t-shirt
  • När flög du senast? Har aldrig gjort det, fysiskt :P
  • Hur många stolar står kring ditt köksbord? 6 st
  • Läser du för skojs skull? Jag försöker
  • Pratar du några andra språk? Engelska
  • Diskar du din egen disk? Det händer att jag diskar, ja
  • Har du gråtit offentligt? Ja
  • Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop
  • Försöker du alltid lära dig nya saker? haha nej, eller jo när det gäller mat och bakning
  • Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja
  • Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Nej
  • Kan du kasta macka? Nej
  • Har du någonsin varit på Jamaica? Nej
  • Vad har du med dig in på bion? ingenting alls
  • Vem var din favoritlärare och varför? Stefan på högstadiet
  • Har du dejtat någon av en annan religion? Nopp
  • Vad har du för väder? Uppbehåll`?
  • Har du en blogg? Jag antar det
  • Gillar du att flyga? Vem vet
  • Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? ??
  • När sov du senast på golvet? I höstas :P I köket, under ett bord
  • Vilken är din favorit drink? Har ingen
  • Gillar du din boende-situation? Det gör jag väl
  • Vilken är din mammas hemstad? Västerås
  • Din pappas hemstad? Västerås
  • Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Ingenaning, jag fungerar aldrig
  • Är dina dagar fullbokade och stressiga? Knappast
  • Vilken är din favoritfrukt? Clementiner
  • Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Idon't know what to say. Nej då det gör jag inte.
  • Hur gammal blir du nästa födelsedag? 23
  • Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? ?
  • Tror du på liv på andra planeter? Yes I do.
  • Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Minns inte
  • Tror du att Gud är man eller kvinna? Man måste tro på Gud för att tro att "den" har ett kön
  • Vad var det senaste du åt? Ett digistivkex
  • Hur valde dina föräldrar ditt namn? Ingenaning, vi har pratar om det men jag minns inte.
  • Gillar du senap? Jag tror det
  • Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? "Det gör ingenting om jag dör" haha
  • Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja det tror jag
  • Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Vem vet
  • Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej inte ifrån just Ebay
  • Tycker du om att krama folk? haha nej
  • Skulle du säga att du är trendig? knappast :P
  • Äger du en digitalkamera? That I do
  • Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen :)
  • Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja ibland
  • Tycker du att du är attraktiv? Nej
  • Vad är du allergisk mot? Katter och hundar
  • Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Det skulle jag antagligen ha fått, om jag hade ätit det vill säga. Men jag försöker att ge andra dåligt samvete när dom äter kött :D
  • Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Jag vet inte vad dom hade hittat på

Sugen på pannkakor

Jag har klippt mig så jag har jätte kort hår. Tycker jag

li i i i i fe

Vad bak sugen jag är, eller städa kanske? Varför kan jag aldrig bli det på dagen istället för kvällen?
Jag har iallafall tagit sista "dosen" av min medc för dagen och ska sova snart har jag väl tänkt :)
Nu vet jag hur jag ska ta min medc utan att slockna. Jag delar helt enkelt upp EN tablett på fyra delar och fördelar upp dom under dagen. Tar jag en hel eller en halv så somnar jag som sagt och det vill jag inte göra på dagen. Vilket är helt okej då jag ska ta 1-3 hela tabletter om dagen :P
Jag blir lite lungare och jag sover bättre på nätterna nu iallafall.

Jag har inga nyårslöften men därmot så har jag en massa delmål som innefattar väldigt, väldigt små (men anstängande saker för mig) förändringar. Normala saker som är inprentade i en männskas hjärna.. Fast på mig ramlade det bort nånstans på vägen. Jag har inte heller satt upp när jag ska börja försöka eller när jag ska ha fixat det. Det får komma smått och när jag känner mig redo helt enkelt.

Fan vad skönt det ska bli att sova, jag har längtat sen jag vaknade haha.
Jag tycker att det är jobbigt att behöva ställa klockan på nio varje dag endast för att sträcka sig efter vatten glaset och en tablett för att sedan somna om och vakna en timme senare. Men det är en väldigt liten sak, när jag vet att dom verkligen hjälper och det är den viktigaste saken på hela dagen. Det är ingen tablett jag tar för min psykiska hälsa utan det är en tablett jag tar två gånger om dagen. 4mg på morgonen och 8mg på kvällen. Det är ett fysiskt problem och därför är dom viktiga och även att jag tar dom samma tid varje dag.
Skönt bara att man inte behöver ta dom i samband med mat. Hade aldrig kunnat äta klockan 9.00 och 20.20 (Y)


Jag vet faktiskt inte varför jag skriver om såna här saker egentligen men fingrarna går automatiskt över tangenterna och skriver helt av sig själva, dom är mycket smarta ;) Nej men det här är mitt ställe där jag kan skriva och ingen behöver egentligen läsa det så här sitter jag nästan varje dag och skriver en massa skit.
Fint va?

Imorgon måste jag iallafall ringa soc och lämna ett meddelande, berätta att L inte kan nå mig på mobilen så hon blir tvungen att ringa mig när hon har kommit tillbaka efter semestern.. Jag spärrade mitt kort idag, så nu är det gjort. Loove.

Ha en fin fin kväll vetja!

Stulen lista ;)

Favoriter
Varm dryck:
Kaffe

Kall dryck: Vatten
Alkoholhaltig dryck: Vitt vin

Drink: Jag dricker inte det så jag vet inte haha :P
Pålägg: Röd paprika
Grönsak: Paprika och körsbärs tomater

Frukt: Helt klart clementin
Bär: Blåbär och hallon
Krydda: Sallatskrydda och curry
Godis: Det mesta

Snacks: Olw chips

Choklad: Vitchoklad
Ost: hushållsost och gräddost
Sallad: En ren sallad
Tårta: Choklad med mocca :)

Bakverk: Semla, alltid semla :P
Sås: Det måste vara gräddsås
Glass: Choklad
Snabbmat: Max green burger
Flingor: hm är "start" flingor?
Pizza: Fryst ifrån dr otkeer. alltid fryst, pizzerior misslyckas fan alltid

Naturgodis/Nötter: valnötter
Soppa: Rotfrukts soppa .
Brödsort: Knäckebröd eller formbröd
Utländskt kök: fyllda paprika :)

Jag var uttråkad :P Jag vill gå ut på en promenix men jag är så jävla lat.
Trött trött trött
Dessutom så jag på shopping humör men jag hittar inget online och ta mig ner på stan är alldelses för anstängande haha :D

Sådär, jag kom nyss hem ifrån stan. Jag träffade Erika för att lämna hennes jacka och hämta min sko och halsduk.
Det var inte bara jag som blev av med saker på nyår. Jag ska spärra min mobil sen så blev jag av pengar men den dumma jäveln som tog det tog inte alla pengarna.. Hm trodde personen att jag inte skulle märka det eller? Aja det är som det är och jag är glad att jag la ut pengar innan jag drog dit i lördags.
Känns skönt att fått det gjort iallafall även fast jag inte hade någon lust att gå ut idag. :P
Jag känner att min kropp behöver energi dvs nånting att käka men jag är verkligen inte sugen på något? :o
Typ första gången på as länge som jag inte är sugen. Men jag tror att jag ska lägga mig i badet för att få lite värme och sen ta en frukt kanske.. Jag har redan käkat mat idag :) kisses and hugs.

:)

Fint inlägg jag gjorde tidigare men jag tror att jag var lite irriterad ;)
Jag har feeeeber, känns halv mysigt sådär dagen efter men det är väl inte så konstigt när det är så fruktansvärt kallt ute och man blir ju rejält nerkyld.
Jag har säkert ätit ett halvt kilo godis idag också (Y)
Men kroppen behöver energi och jag orkar inte resa mig ur soffan haha :D
Nej nu ska jag fortsätta kolla på Avatar. Ni får ha en god fortsättning :)

Så där då

Igår blev det en trerätters middag hemma med mamma, as gott :)

Vaknade upp imorse med en chipspåse som sällskap, min ena sko är borta, min mobil är borta. Yeey..
Jag drack bara en flaska vin men jag är en lättviktare och inte van med alkohol, så nånstans innan tolv tappade jag minnet och allting annat tydligen. Morsan säger att jag bråkade med nån snubbe vid busshållsplatsen också? Eller ja att jag har sagt det :P Jag fick dock med mig en jacka hem?! som inte är min utan Erikas och jag får inte tag på dom då min mobil är borta så nu har jag inga nr. Den enda anledningen till att jag vill ha min mobil tillbaka är för alla inspelningar av Fredrik, när han sjunger. Dom kan jag liksom aldrig ersätta. TUR jag kollade nyss i mina mappar och jag har vart så smart att jag har fört över dom till datorn <3 Hade gått under annars, seriöst.
Ja jag har skrivit på fb iallafall så hon vet att jackan är här. Jag får dra ner på stan och lämna den när dom har vaknat. Hoppas att ni hade en riktigt bra dag igår :)
RSS 2.0