sådär härligt!

var hos mormor idag och firade hennes födelsedag, det var riktigt mysigt faktiskt. Lion var på superduper humör och ville absolut inte sitta still utan skulle busa och dansa precis hela tiden. Min söta lilla brorson gör mig så glad och det är så fint att barn kan göra en på så bra humör och tillge så många genuina leenden!

imorgon blir det nog en sväng till erikslund (om vädret tillåter) för att köpa färg, jag har tänkt att måla om lite trä möber, det kommer att bli så skönt att få pyssla med något för det var så länge sen. resultatet kommer säker att bli jätte bra också :)

dagarna rullar på

men det känns som att jag står och stampar på samma ställe, bara lite tyngre, stressigare och lite mera ångestfylld.

Min kropp har vant sig med mina ångestdämpande och det är meningen att jag ska öka dosen men jag minns inte om det är med en eller två tabletter. sköterskan ska iallafall ringa mig när hon har pratat med läkaren (som aldrig verkar vara där).

nåväl jag lever iallafall och ska fortsätta med det ;)



buss

sitter på bussen på väg till "mötet" (mamma tycker inte att jag borde kalla det för möte :P)

efter mötet ska jag nog dra till Ica maxi för att köpa lite mat, det är så dåligt utbud över allt. tråkigt att behöva äta samma saker hela tiden.

jag är uttråkad just nu och därför skriver jag :)

Ho am I?

det enda positiva med att vara förkyld är host medicinen, den är sjukt jävla god <3

jag hoppas att jag kan hitta mig själv i den här behandlingen för ärligt talat så har jag ingen aning om vem jag är eller vad jag tycker om. Jag glömt bort det, har jag någonsin vetat?
jo det har jag men nu är det som en stor minneslucka som sträcker sig över flera år. skumt det där..
musiken har försvunnit, jag har tappat bort mig själv men förhoppningsvis så hittar jag mig, inte den jag en gång var utan den jag är idag.

jag ska vara vuxen för fan men min hjärna slutade att åldras vilket tydligen är helt normalt med tanke på hur jag har levt.
men jag ska komma ut ur det här, starkare än någonsin förut. Som en stark oberoende individ.
vuxen, flytta hemifrån och börja arbeta.
vara frisk, oberoende, stabil och stadig.
känns som ett relativt bra mål ändå.

ja relativt bra. realistiskt?
nja men hoppet är det sista som dör.

galenskap

jag håller på att bli tokig. jag är fortfarande förskyld, jag har fortfarande feber, näsan rinner och jag hostar som en 80årig rökare. so sweet!
jag är jävligt trött och uttråkad och dessutom så kan jag knappt sova.

det skulle vara mysigt att träffa lion och indiha men jag vill verkligen vara frisk då, helt frisk och i flera dagar innan. vill absolut inte utsätta dom för något ju :(

jag skriver just nu från telefonen då jag konstigt nog inte orkar sitta vid datorn vilket också är tråkigt då jag egentligen vill spela sims :p ja jag vet att jag bara klagar och klagar hela tiden men ja, det får vara så ;) hoppas att ni har en bättre fredag än vad jag har . <3

så mysigt

39graders feber, snuva och en blandning mellan torr/slemhosta.
men det är ganska mysigt ändå! hoppas på att jag är frisk till fredag iallafall för då har jag möte och jag känner verkligen att jag behöver gå dit, nu när jag känner mig driven och motiverad.. kanske för att mitt huvud är i en stor tung dimma just nu?
nej det är fan härligt med hög feber ibland. vanligtvis är jag ju så undertempad. nej en halstablett på det här och lite tv tittande! ha en fin fin vecka :)
RSS 2.0