halsbränna?

Varför heter det halsbränna när det inte bräns? hmm det känns ju mer som en hjärtattack (tror jag) :P
Man får ju smärta i bröstet som går upp mot halsen :S aja. Jag åt middagen lite för fort tror jag, eller så var det de hårda kalla vattnet (jag brukar få det av att dricka för kallt och för snabbt). Äsch jag är nöjd iallafall, maten var riktigt god. :)
Jag tog bort dom senaste inläggen, jag bottade mina känslor för mycket och var alldelses för ärlig.
Jag var bara arg och förvirrad.. Jag förstår ju att mamma bara vill mig väl och att hon är lite orolig och så..
Varken hon eller jag vill se mig gå under.
Ja som sagt, jag vill inte heller det. Jag vill inte hålla på såhär, jag vill inte leka med min kropp på det här sättet.
Jag vill inte "skada" mig själv egentligen, vilket jag antar att jag faktisk gör.. Det är väl ett självskade beteende.
Nåväl, just nu i denna stund så känns det som att jag kan bli bättre, att jag ska bli bättre, att jag kan och ska fixa det här.
Men jag vet att det vänds på två sek och så är allting tillbaks till ren hopplöshet. Men just nu känner jag mig stark!
Bara att det finns dom stunderna också.

Jag brukar råka Tänka "det är som det är och jag kan inte göra något åt det" Men hallå? Det är ju för fan MIN kropp och det är ju JAG som håller på sådär, det är jag som gör dom val jag gör och det är jag som är dum i huvudet.
Så varför ska jag egentligen tänka att det är som det är? JAG borde kunna vända på det här, jag borde kunna tänka och agera på ett annat sätt! hur jävla svårt ska det vara?
På ett logiskt sätt så borde jag bara kunna bestämma mig och sedan göra det och allt blir bra igen?
Ja så borde det iallafall vara tycker jag. Kliva upp på morgonen, rensa hjärnan och sedan bara vara "normal" med "normala" rutiner. Att inte låta det skrämma mig, att inte låta det styra mina dagar. Härligt det låter! VARFÖR KAN DET INTE VARA SÅ?  :)

Fyra sorter

Det blev varken två eller tre olika sorters bullar utan hela fyra ^^
Klassiska Kanel, kokos och vanilj, Nutella med mjölkchoklad&vitchoklad och sen vanliga marshanbullar..
Jag gjorde dom överdrivet stora, dels för att mamma alltid klagar på att jag vanligtvis gör "en tugga" bullar men det är så jag vill ha det :P
Dom jag gjorde den här gången blev så stora att morsan sa att hon aldrig mer kommer att klaga på att jag gör små :D

Dom med kokos bleeev sjukt jävla goda. Har aldrig ätit bullar med kokos förut men det är helt klart en ny favvo!

Jag tog bilden ifrån morsan

På torsdag blir det iallafall bullfika och thaikäk.. (Nu har jag verkligen satt in mig på att det blir thai så då jävlar ska jag ha det också ^^ )
Vi är väll hemma hos tobbe runt 9.00 skulle jag tro, skönt :)

Actimel

Idag får jag pengar, wii! Jag ska börja med att betala räkningarna och sen ska jag gå och handla.
Actimel kommer få ramla ner i korgen idag så ska jag se om det kanske kan bli någon skillnad, vem vet.
Jag sökte på actimel för att jag ville läsa lite om produkten och så står det klart och tydligt "Svullna upp med actimel"
och där var det någon som hade skrivit att både hon och hennes man hade ätit dom ett tag och gått upp 5kg, att den enda ändringen dom hade gjort i både kost och träning var just den lilla yoghurten och VARNADE om den. Hon skrev även att hon hade gått ner 1kg efter hon slutade med den.
Jag tror dock inte att man går upp i vikt pga av att man byter ut sin yoghurt!
Aja jag tänker iallafall dricka 1 på morgonen. :)

Inte vara så negativ

Har precis blandat ihop en smet för havrebollar jag har aldrig gjort dom förut och det är faktiskt skillnad på havrebollar och chokladbollar ^^ . Smeten ska få stå i kylen i 3timmar och sen ska jag rulla dom, låta dom stå över natten och sedan "rulla" dom i smält mörkchoklad imorgon (om smeten är god vill säga) sen stö över lite kokos! :) Det blir säkert gotti!!
Får se om jag tar och bakar bullar imorgon också, det börjar bli tomt i frysen på just bullar haha :P
Nej men jag tänkte ta med bullar till Tobbe på torsdag. Ja det får nog bli bullar faktiskt, jag hade egentligen velat gjort något annat.
Men jag ska iallafall både göra större kanelbullar, marshanbullar och nån annan fylling som jag inte har kommit på än :D  tre sorter är väl inte så illa eller? ;)

tjokis

Ibland så undrar jag hur jag såg ut för tio kg sen, då jag vägde 45.. Var jag fet?
Jag vet inte.

knölar i magen

I flera månader har jag haft en rätt stor och hård knöl i slutet av magen, typ vid vänster höft.. Den har gjort ont till och från när jag exempelvis har kännt behov att gå på toaletten.. Ibland har den smärtat som "mensvärk" men ja, jag har ju inte mens längre (nästan ett år sen sist) och jag vet inte heller om jag någonsin har ägglossning nu för tiden..
Men dom senaste dagarna så har jag fått stora hårda "knölar" (kiwi stora) i mitten av magen. Runt och över naveln typ, minst två stycken nya som jag kan känna.. Dom gör inte inte ont men dom är jävligt obehagliga. Dom gör även att min mage svullnar upp och blir ritkigt hård (Spänna "magrutorna" hård) Så sten hård helt enkelt.
Jag vet inte vad det här beror på och jag har heller ingen lust att gå till läkaren, det känns bara så jävla onödigt och dom kommer ju ändå inte komma på vad det kan vara. Deras jobb går egentligen ut på att gissa bara nu för tiden.. Vet ni om att dom till och med googlar symtom när man sitter där och sedan drar en slut sats?
(Såna där lyx som dom gjorde förut genom att kolla puls och blodtrycket gör dom inte heller längre (inte någon läkare jag har träffat iallafall) Alltid innan dom skrev ut tabletter tex så kollade dom ALLTID blodtycket innan.)
Men A nej då kan jag hellre gissa själv och jag gissar på att det är tarmen som är störd.
Någon som har liknade problem eller kanske till och med kan gissa sig till vad det kan vara?
(Jag har inte gjort något annorlunda med varken kost eller livstil :P)

ja men jaha

På torsdag ska man hjälpa till och flytta.. Tobbe och Erika har ju fått en ny lägenhet :)
Jag tror inte att kommer att finnas så mycket att hjälpa till med där borta faktiskt, dom ska fortfarande bo kvar på stan så dom har börjat packat och även "fraktat" över lite grejer. Det kommer väl mest vara dom tunga stora sakerna kvar..
Vi får se vad dom vill ha hjälp med! ^^ Jag har iallafall fått i uppdrag att baka något smaskens - Tobbe vill ha en banankaka som jag har bakat förut men den är så kladdig att man skulle behöva både tallrik och sked för att äta den och nu måste man faktiskt tänka praktiskt så den är helt utesluten Men nånting blir det ju såklart iallafall.

Efter flytten så kanske vi ska dra i väg och käka, får se vad jag tycker om den saken på torsdag.
Först när jag fick höra det så var jag fast besluten på att inte hänga med, nu är jag dock inte lika säker längre.. Jag menar det kan nog vara väldigt trevligt ändå! :)

Obehagligt

Jag vänjer mig aldrig med den här känslan.. Det chockar kroppen varje gång. Det tär på mitt psyke!
Det är verkligen inte skönt och det är absolut inte belåten!

what to do

Haha jag kunde såklart inte låta bli att ta en bit kladdis idag ^^
Den var verkligen as god så ja, jag berömmer mig själv :P

Imorgon kommer Daniel och Lion hit för en fika och gissa vad - LION har tagit några STEG alldeles själv idag. Utan att någon höll i honom eller något sånt. Så fint ju :D STOR pojk nu!

Mamma var nere på stan idag och kom hem med två semlor ifrån chantal. Jag får ta och äta min imorgon istället för idag, den kommer dock inte vara lika god det vet jag ju - vispad grädde dagen efter brukar inte vara gott iallafall men nu är klockan så mycket och det är alldeles försent för att äta något sånt! Tråkigt men jag får nästan aldrig fika i rimlig tid så då struntar jag hellre i det. :P

Håller jag på att växa upp

Eller vad fan är det frågan om?!
Jag kommer på mig själv ibland över vilka förändringar jag faktiskt har gjort. Små små saker.
Mitt rum är ALLTID städat nu förtiden (förut klarade jag inte ens att vara inne på mitt rum om det inte var stökigt)
Jag äter frukost varje dag (förut fick jag aldrig i mig frukost då jag alltid mådde illa)
Nu tänker jag till innan jag köpter saker - Jag vill ju faktiskt ha mat&Cigg hela månaden ut. (Förut inpulsbeställde jag typ alltid kläder och dylikt för pengar jag inte hade och tog ofta saker på avbetalning, ett tag så beställde jag minst en sak i veckan.)
Nu förtiden har jag vaknat av mig själv innan klockan nio, jag kliver upp och jag sover inget på dagen.
Nånting som jag stör mig lite på är att jag från ingenstans eller ja, den senaste veckan har jag börjat diska flera gånger om dagen. Tex Före eller när jag lagar mat så att det inte ska finnas nån disk när vi äter. Jag har börjat irretera mig på att det finns disk när jag äter.. Det känns bara så stessande och stökigt att den ligger där. Jag plockar även undan saker. (Förut så skulle jag knappt plocka upp diskborsten och därför införde jag och mamma att jag skulle laga mat och hon diska varje dag)

Ja jag vet att det verkligen är små saker och det är säkert fler. Men för dom som känner mig vet att jag knappt plockade undan efter mig förut och kläder och en massa skit låg alltid strött över hela rummet och jag damsög inte ens varannan månad typ. Disken plockade jag aldrig ut, utan det var typ som berg inne på mitt rum.
Nu finns det knappt damråttor att damsuga upp för att jag håller ordning och damsugar mycket oftare.
Idag kan jag inte förstå hur jag kunde leva så där. Inte konstigt att mitt liv var kaos när min omgivning var full av kaos. Eller så var det stökigt och så för att mitt liv var i kaos. Ja det kanske hör ihop? Kan det vara så?

Fettis

och pannkaksDagen idag alltså. Just nu kan jag ju absolut inte påstå att jag är sugen alls men jag har ju bara vart vaken i tre timmar ^^. Om det blir något utav dom så blir det en semla - jag är så sjukt svag för mandel.
Grädde och kardemumma också för den delen. Speciellt mumman, jag har det fan i allt. haha
Aja det får bli köpe semlor isånnafall då det känns ganska onödigt att baka en massa semlor till TVÅ personer.
Jag har även en kladdkaka i kylen som lockar lite halft, jag bakade den igår med olika chokladsorter i smeten och mjölkchoklad på toppen med salta jordnötter.Jag funderar på att frysa in en bit så att jag iallafall får smaka på den.
Jag var inte sugen igår så det blev inte av.. Men den ser väldigt god ut och verkar vara sådär perfekt kladdig. :)

Middagen står på plattan iallafall så jag tänkte ta och käka lite bulgur"röra". Jag vaknar ju alltid innan nio nu förtiden så det blir alltid en tidigt frukost och middagen blir alltid vid lunchtid typ. Det funkar för mig :)

Mjau

Jag hade skrivit ett långt inlägg om barn och dieter/kosthållning men raderade det och gör nu en sån här istället :P Jag får uttrycka mig någon annan dag ^^
Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - yes
2. Tror du på kärlek? - Det är lika "verkligt" som alla andra känlsor
3. Har du gjort något du verkligen ångrar? - Ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? -Inte fysiskt haha ^^
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Jag antar det
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Det har jag
7. Har du nånsin älskat/varit kär i någon utan att tala om de för honom/henne? - Nja det har väl alltid kommit fram
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Nä, inget som jag vill göra dock
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Om jag visste det så skulle det inte vara hemligt ;)
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej
Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - Nej, har jag smygit ut? hm
2. Har du nånsin velat ta livet av dig? - Ja
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - jo
4. Har du hoppat bungy jump? - Nej men det skulle kanske vara skoj
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Tror inte det
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? -Nej men jag skulle vilja haha :D
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Ja som hastigast
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - No!
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? -Ja ^^
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Suger? nej men jag tycker att den är fuck't up
Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - Det gör jag
2. Är du glad? - Jag är alltid glad
3. Är du fundersam? -Man blir det
4. Är du uttråkad? - Ja annnars hade jag nog inte skrivit det här
5. Är du tysk? - Inte sist jag kollade
6. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Nej dom har aldrig vart det.
7. Gillar du någon just nu? - Jag gillar folk men ingen mer än andra.
Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? - 15.05
2. Namn? - Ida Martina
3. Vart bor du? - Västerås
4 Hur många barn vill du ha? - För många
5. Vill du gifta dig? - Neje
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - Minns inte haha ^^
7. Har du ätit sushi? - Nej :P
8. Favoritglass? - Just nu är det gammeldagsvanilj som jag lägger ner eget godis/kakor i haha
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? -  1, + 2 olika musli - Det är det fan ingen som äter ju ^^
Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? - yes

2. Tror du på kärlek? - Det är lika "verkligt" som alla andra känlsor

3. Har du gjort något du verkligen ångrar? - Ja

4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? -Inte fysiskt haha ^^

5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Jag antar det

6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Det har jag

7. Har du nånsin älskat/varit kär i någon utan att tala om de för honom/henne? - Nja det har väl alltid kommit fram
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Nä, inget som jag vill göra dock

9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Om jag visste det så skulle det inte vara hemligt ;)

10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej

Tio Har du nånsin

1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - Nej, har jag smygit ut? hm

2. Har du nånsin velat ta livet av dig? - Ja

3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - jo

4. Har du hoppat bungy jump? - Nej men det skulle kanske vara skoj

5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Tror inte det

6. Har du nånsin ätit en hel tårta? -Nej men jag skulle vilja haha :D

7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Ja som hastigast

8. Har du nånsin gått på bio ensam? - No!

9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? -Ja ^^

10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Suger? nej men jag tycker att den är fuck't up

Tio Känslor

1. Saknar du någon just nu? - Det gör jag

2. Är du glad? - Jag är alltid glad

3. Är du fundersam? -Man blir det

4. Är du uttråkad? - Ja annnars hade jag nog inte skrivit det här

5. Är du tysk? - Inte sist jag kollade

6. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Nej dom har aldrig vart det.

7. Gillar du någon just nu? - Jag gillar folk men ingen mer än andra.

Om dig

1. Hur mycket är klockan just nu? - 15.05

2. Namn? - Ida Martina

3. Vart bor du? - Västerås

4 Hur många barn vill du ha? - För många
5. Vill du gifta dig? - Neje

6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - Minns inte haha ^^

7. Har du ätit sushi? - Nej :P

8. Favoritglass? - Just nu är det gammeldagsvanilj som jag lägger ner eget godis/kakor i haha

9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? -  1, + 2 olika musli - Det är det fan ingen som äter ju ^^

sweet ^^

Jag har verkligen vart super trött hela dagen. Blä! Jag har av nån dum jävla anledning börjat vakna mycket tidigare på morgonen - helt av mig själv. Imorse vaknade jag innan halv nio och jag kunde absolut inte somna om. Känner mig lite små hängig också, halv febrig typ men det kan ju vara för lite sömn bara.
Imorgon kanske jag ska hem till min moster för att hon fyller år. Jag ska försöka hänga på dit, beroende på hur jag mår imorgon vill säga och speciellt efterssom jag inte har träffat henne sen sommras tror jag?!
Ja, jag får väl se hur jag känner imorrn helt enkelt.
Jag vill men det är saker som talar för och saker som talar emot :P guess what ^^

Åh nej - inte en till sån här ;)

SENASTE:
Dryck: Vatten ^^
Film du såg: Hur kan jag inte minnas det?! Om jag väntar 1 ½ timme så kan jag skriva "Notting Hill" ^^
Mat: Potatisbullar ^^
Bok: Ask Alice
HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat samma person två gånger: Jag har vart tillsammans med samma person två gånger.
Har någon varit otrogen mot dig: Inte vad jag vet :P
Varit kär: Japp
Förlorat någon speciell person: Det har jag
Varit deprimerad: Självklart inte haha ;)
SENASTE:
Dryck: Vatten ^^
Film du såg: Hur kan jag inte minnas det?! Om jag väntar 1timme så kan jag skriva "Notting Hill" ^^
Mat: Potatisbullar ^^
Bok: Ask Alice
HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat samma person två gånger: Jag har vart tillsammans med samma person två gånger.
Har någon varit otrogen mot dig: Inte vad jag vet :P
Varit kär: Japp
Förlorat någon speciell person: Det har jag
Varit deprimerad: Självklart inte haha ;)
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
Turkos
Rosa
Svart
I ÅR HAR DU:
Fått ditt hjärta krossat: Nix
Skrattat så att du har börjat gråta: Tror inte det
Fått reda på att någon har pratat om dig: Nja eller jag vet inte.. Det har jag väl
Kysst en kompis: Nej
BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Jag har inte kvar msn
Hur många barn vill du ha i framtiden: Så många som möjligt typ :P
Har du några husdjur:Bara fyra katter ^^
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Hade kalas men jag var lite inne i min egna värld just då.
Vad gjorde du igår runt midnatt: Glodde på Tv
Någonting som du längtar till: Att livet ska börja
Vad lyssnar du på just nu: Rösterna i från tv och datorns vackra fläkt
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Eh jo?
Vad gör dig irriterad just nu: Median
OM DIG:
Vad är ditt namn: Ida-Martina
Singel/upptagen: Singel
Stjärntecken: Oxen
Kille eller tjej: Tjej?
Grundskola: Bäckbyskolan
Hårfärg: Brun, rött tror jag :P
Långt eller kort: Mellan skulle jag nog säga
Längd: Jag är 156cm kort :)
Vad gillar du gällande dig själv: Mitt hår, ibland
Höger- eller vänsterhänt: Hööööger.
DIN FÖRSTA:
Operation: Jag tror aldrig att jag har gjort någon
Tatueringen: Inte sist jag kollade
Bästa vän: När jag var liten var det nog Jonas först
Sporten du spelade: Konståkning är väl ingen sport direkt. ?
Husdjur: Mimmi, En helt annan katt
Konsert: Hmm . Bra fråga
Alkohol du drack: Det kan ha vart öl.. Men då blev jag såklart inte berusad
JUST NU:
Äter du: Ingenting, funderar på att käka en chokladbit till :)
Dricker du: Vatten
Är du på väg att: Gå ut och ta ett bloss.
DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: Ja, det tror jag
Vill du gifta dig: Nopp
Karriär i åtanke: Jag är vet faktiskt inte
VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller pussar: Kramar
Kortare eller längre: Längre
Yngre eller äldre: Äldre
Romantisk eller spontan: Romantisk
Snygg mage eller snygga armar: Snyggt i mina ögon är nog inte samma sak som snyggt i dina ögon.
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar
Känslig eller inte: Känslig, men inte ÖVERkänslig
Ragg eller förhållande: Just nu är jag inte intreserad överhuvudtaget
Bråkstake eller tveksam: Inget utav det.
HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Det kan ha hänt :P
Gjort något sjukt spontant: Jo
Tappat glasögon eller linser: Solglasögon ja
Haft sex: Absolut inte ^^
Krossat någons hjärta: Det har nog hänt
Har någon krossat ditt hjärta: Ja
Har du blivit arresterad: Nej
Gråtit när någon dött: Jaa det har jag
Gillat din killkompis (mer än som vän): Yes.
TROR DU PÅ:
Dig själv: Inte ofta
Mirakel: Nej
Kärlek vid första ögonkastet: Inte direkt men jag tror absolut att man kan känna en stark sammanhörighet.
Himlen: Jag vill verkligen tro, men jag gör tyvärr inte det.
Tomten: självklart.
Att kyssas på första dejten: Vad finns det att tro där? Gör det man känner för.
Änglar: Samma där som himlen, jag önskar verkligen att jag trodde men logiken går emot.
SVARA ÄRLIGT:
Varit otrogen: Ja
Haft mer än en pojkvän på samma gång: På lågstadiet :P
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja, det tror jag faktiskt.
Vad kan du verkligen inte leva utan: Min familj men om man ska säga en pryl så säger jag BADKAR :)
Varför jag spenderade min tid på en sån här lista har jag ingenaning om haha :P

En stor pojk

Idag blir Lion 10månader ^^ Ja jag vet att det inte är en födelsedag eller en stor dag överhuvudtaget :P
Men shit 10 månader. Tiden har gått så otroligt fort och Lion är ju det första barnet någon utan av oss har fått, dvs Tobbe,Daniel och mig såklart ^^ Så allt den där lilla pojken gör är faktiskt stort! :)
Jag är nog den stoltaste fastern ever haha :D


Det var meningen att vi skulle dit idag och fika lite men dom är magsjuka så ja,
varken jag eller morsan vill få det.

^^

Jag hade ju målat upp dom "värsta" situationerna men hela dagen var bra. Det var betydligt mycket mindre folk på soc, det var inte lika kallt idag som igår.. Jag träffade upp Tobbe och drog till Espresso house, just den har jag aldrig vart på men det var väl ett helt okej café. Då jag typ aldrig går på café och vanligtvis bara dricker svart kaffe så slog jag på stort och tog en stor Mocca Latte.. As gott med Kaffe, oboy, chokladsås och jätte mycket grädde på toppen :D Kommer absolut att göra den hemma nån gång. :)

Sen blev jag "i tvingad" lite hallon paj med vaniljsås.:P Det var han som ville ha den men insisterade på att jag skulle ta någora skedar ^^. Helt ärlig så var den en riktig besvikelse. Kall, kompakt och samtidigt väldigt torr. Så borde faktiskt aldrig en paj vara. Speciellt inte kall, med kall vaniljsås som är upphälld i en "gammeldags senapsflaska". Japp jag är petig. På tal om skit fika så kan jag ju säga att ica på bäckby tar priset..
Här om dagen köpte jag en vaniljmunk  som står imontern och är "butiksbakad" eller? Nej jag tog en tugga av den, spottade ut och kastade den. Den var ISKALL i mitten, alltså själva vaniljsåsen var som en stenhård isbit. 
Lite tråkigt att det är en sån skit kvalitet där uppe, det går ju inte ens att köpa "nybakt" bröd för att dom har dom alldelsen förlänge i ugnen. Dom är halvbrända och otroligt torra.

Haha oj, det där var absolut inte meningen att jag skulle skriva det men jag tänka att när jag ändå klagar på fikabröd så kunde jag väl berätta det för er också :P Det jag ville komma fram till var iallafall att jag har haft en bra dag och nu sitter jag här, lite smått mätt och har precis ätit en blandning på vitkål och färs. Nästan som Kålpudding - fast ändå inte :)
Hoppas att ni får en bra kväll, det ska jag ha ^^

I fucking love it

Har precis druckit kaffe och ätit lite frukt och bär, jag blandade "mango/hallon" & "blåbär/hallon" Det är väl icas frysta :P Jag hade inte så höga förväntningar på mangon - jag trodde att den inte skulle smaka så mycket faktiskt men jag är positivt överraskad. As gott ju ♥
Imorgon ska jag till Soc, träffa nån ny handläggare, känns lite drygt.. Speciellt för att det är så jävla kallt ute och sen ska jag vara där 13.15, Det är den tiden på dagen det är mest människor där - Hela väntrummet brukar vara fullt vid den tiden, varje dag! Jag har inte alls ångest :P IRONI är min vän.
Så imorgon är det alltså skit kallt, första träffen med en helt ny handläggare och as mycket folk ihop klumpade i ett "litet" rum. Ja det var länge sen jag hade handsvett men nu sitter jag här ^^. Känns verkligen toppen. Aja jag ska dit iallafall.. Finns egentligen ingen anledning att avboka, Det ger ett dåligt intryck.
Fast iofs har jag ju feber :P
Efter jag har vart där ska jag väl gå och ta en kaffe med Tobbe iallafall. Länge sen vi sågs nu så det blir trevligt :)
Det blir väl på cafe. Dom som känner mig vet hur det är. haha Jag bara måste älska mina "fobier" ^^.
Men som sagt så var det länge sen vi sågs så jag tycker att det är värt det :)

Nåväl om jag klarar mig igenom morgon dagen utan panikångest så är jag nöjd :D
Nej men seriöst det blir många utmaningar imorgon men det är väl klart att jag klarar dom galant ;)
Jag kommer iallafall känna mig VÄLDIGT duktigt - när jag har kommit hem och allt har lagt sig. Det är jag helt säker på.

hopeless

Det här funkar inte längre. Det går bara inte. Jag orkar inte. Jag vill här ifrån nu!
Låt mig vara, försvinn! Snälla försvinn!!

Today

is a very bad day.
RSS 2.0